benyóblog

BRÉKING: az MNO és Kósa Lajos Fidesz-ellenesen cselekedett trafikügyben!

2013. május 02. 17:07 - Földi Bence

nemzetidohany.png

Selmeczi Gabriella május elsejei sajtótájékoztatóján elmondottakból kiindulva az MNO és Kósa Lajos ugyanúgy cselekedett, mint a baloldal: a büntető törvénykönyvbe ütközően.

A trafikbotrányba egyre inkább belebonyolódó Fidesz-kommunikátorok és jóbarátaik úgy tánik, hogy nem egyeztettek előre, ugyanis némi önellentmondás mutatkozik Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő és az MNO kommunikációjában.

Selmeczi Gabriella május elsejei sajtótájékoztatóján felszólította a szocialistákat: ne támadják azzal a kormányt, hogy Fidesz-közeli személyek nyerték el a trafikpályázatok zömét. Indoklása szerint a politikai hovatartozás különleges személyes adatnak minősül, amit csak akkor lehet kezelni, ha az érintett ehhez írásban hozzájárul. „Ilyen listázást ráadásul nem is lehet csinálni, tehát felszólítom a baloldalt, hogy ne tegyen ilyet, mert ez a büntető törvénykönyvbe ütközik. A trafikpályázat nyerteseit pártállás szerint listázni törvénybe ütközik. Ilyet nem lehet csinálni” – mondta Selmeczi Gabriella.

Ha tehát Selmeczi szavaiból indulunk ki, akkor büntető törvénykönyvbe ütközik, ha pártállás szerint beszélünk a trafikgyőztesek kilétéről. Eszerint akkor a kormánypártinak tartott Magyar Nemzet online verziója, az MNO is btk-ellenesen cselekedett akkor, amikor folyamatosan hozta – és hozza – le a cikkeket arról, hogy milyen baloldali kötődésű személyek nyertek dohánykoncessziót.

mno_trafik.png

A Fidesz szemében – már ha kizárjuk a kettős mérce lehetőségét, amelyre természetesen nem lehet esély egy kormánypárt esetében – az MNO tehát egy fikarcnyival sem jobb a baloldalnál, hiszen nevesítve, pártorientáció feltüntetésével együtt ír a trafikpályázat nyerteseiről. Ráadásul olyan komoly kapcsolatokat sikerült feltárnia az MNO-nak, mint például „Balassa Tamás, Gyenesei István (a második Gyurcsány-kormány minisztere) sajtósának felesége”, vagy „Karsai József MSZP-s polgármester embere”.

De ha már itt tartunk, akkor Selmeczi szerint Kósa Lajos is törvényt szegett akkor, amikor csütörtöki sajtótájékoztatóján több MSZP-hez, illetve Jobbikhoz köthető nyertest sorolt fel.

Most akkor hogy is van ez? A Fidesz szerint az MNO, Kósa Lajos és a baloldal egykutya? Vagy csak ekkora káosz uralkodik a kormánypárt kommunikációjában? Természetesen utóbbi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr165262501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása