benyóblog

Októberi ajánló másutt megjelent posztjaimból

2013. október 29. 23:39 - Földi Bence

NEWSPAPERS_AJANLO.jpg

A benyóblogra viszonylag kevés időt tudtam fordítani – két ausztrál témájú blogposztot azért csak sikerült (első, második) –, de sikerült néhány írást megjelentetnem más helyeken is. Ezekből válogattam.

Mandiner » Hoppon maradt a 4K! az LMP miatt » 2013. október 1.

Az LMP alapvetően jól döntött, hogy végül kihátrált a kétes együttműködés mögül. Már akkor sem értettem az egészet, amikor először felmerült Schiffer András és Istvánffy András között, hogy netán közösen indulnak a választásokon. (...) Az ugyan rendszerkritikus, de teljességgel újbalos Negyedik Köztársasággal való összeállás újra a baloldal bugyraiba lökte volna az LMP-t.” – az októbert egy belpolos véleménnyel nyitottam.

Alternatíva » Két év börtön az ausztrál miniszterelnöknek? » 2013. október 2.

Ausztrália új miniszterelnöke a napokban Indonéziában járt, ahol kizárólag az ausztrál sajtónak nyilatkozott – az indonéznek nem, mint kiderült, törvénytelenül.” – két kedvelt téma: Ausztrália és a média találkozása.

Mandiner » Amerikai osztódó államok » 2013. október 5.

Néhány dél-oregoni és észak-kaliforniai agrármegye is kiszakadna jelenlegi államából és létrehozná az Egyesült Államok 51. tagállamát, amelyet Thomas Jeffersonról neveznének el.” – külpollal folytattam az októbert.

Alternatíva » Szívünk helyén épülhet már a Nemzeti Halálcsillag » 2013. október 9.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára, Solymár Károly Balázs október kilencedikén, a Magyar Űripari Klaszter konferenciáján bejelentette, hogy az NFM előkészítette a Nemzeti Űrstratégiát (NŰS).” – ennek kapcsán írtam meg eme agymenést.

Mandiner » Mennyire kell aggódni a szélsőjobb miatt? » 2013. október 21.

Régóta retteg a baloldal a széljobbtól, ám most néhány európai választási eredmény után a mérsékelt jobboldalon is – mind itthon, mind külföldön – egyre több az aggódó hang a szélsőjobboldali előretörés kapcsán.” – Ablonczy Bálint és Fekete Balázs cikkeire reagáltam.

CampusOnline » Az elfeledett államférfi » 2013. október 23.

Bethlen Gábor fejedelemmé választásának négyszázadik évfordulójáról mintha megfeledkezett volna az anyaországi politikai elit. De nem is baj, így nem tudta egyik ideológia sem bemocskolni a nevét.” – Bethlen 400.

Alternatíva » Zseniális, sosem látott Star Wars-bakivideó, rajongóknak kötelező » 2013. október 29.

Star Wars-fan vagy és azt hitted, hogy már mindent láttál véle kapcsolatban? Hát tévedtél!” – tényleg eldobtam az agyam ettől a videótól, s bár ez nem is igazi blogposzt, de ajánlom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr315605627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása