benyóblog

Megnéztük Tony Soprano romantikus arcát

2013. december 12. 14:26 - Földi Bence

Képernyőfotó 2013-12-12 - 14.02.51.png

James Gandolfini nemcsak keménykezű, de érző szívű maffiózókat tudott jól eljátszani, hanem egy esetlen, középkorú, elvált és szeretnivaló férfit is. A múlt héten mozikba került Exek és szeretők korosztálytól függetlenül remek romantikus komédia.

–––––

Szomorú esemény ad szomorkás hangulatot az Exek és szeretőknek (eredeti, sokkal jobb címén: Enough Said), amelyben James Gandolfini játssza az egyik főszerepet. Az a James Gandolfini, akit nem lehetett nem szeretni, és aki júniusi halálával komoly űrt hagyott maga után. Sokat elmond róla, hogy egy Esquire-interjúban úgy jellemezte magát, mint „Woody Allen 130 kilós kiadása”, majd pontosított: „145 kilós”. Az „elkurvult” Hollywood egyik legeredetibb színésze volt, aki utolsó előtti filmjében is azt hozta, amit mindig: mély, érző, valóságos és rengeteg hibájától sokszínű karaktert.

Elolvasnád, hogy miként folytatódik a VS.hu-n közölt cikkem? Kattints IDE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr95687524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása