benyóblog

Júniusi ajánló másutt megjelent cikkeimből

2013. június 25. 14:49 - Földi Bence

NEWSPAPERS_AJANLO.jpg

A benyóblogra viszonylag kevés időt tudtam fordítani – a vizsgaidőszak és egyéb elfoglaltságok miatt –, de sikerült néhány írást megjelentetnem más helyeken. Ezeket ajánlom most.

CampusOnline » Portálra vetett (ál)történelem | 2013. június 25.

Úgy tűnik, hogy mind Virág Istvánt, mind a Kárpátia Stúdiót a kitaszítottság és az ebből eredő sértettség érzése vezérelte abban, hogy saját lapot indítsanak, amelyben a valóban ideológiailag – ha nem is nagyon, de enyhén – átitatott cikkeik megjelenhetnek.” – írásom a Történelemportálról, és a körülötte kialakult cicaharcról.

CampusOnline » Fegyenctelepből független állam + A brit korona egyik ékkövéből független köztársaság? | 2013. június 16. + 2013. június 24.

Hogyan lett Ausztrália a brit korona egyik ékkövéből jól működő gazdaságú, nyugatias kultúrájú állam? Mi járult hozzá ahhoz, hogy ma már sokan leráznák Nagy-Britannia béklyóját? A kenguruk országának történelme sok kérdésre tartogat válaszokat.” – Ausztrália történelme két részben.

Mandiner » Elhunyt a szomorú bohóc – James Gandolfini (1961-2013) | 2013 június 23.

A mindenki által kedves, rendes srácnak tartott Gandolfini egy Esquire-interjúban úgy jellemezte magát, mint »Woody Allen 130 kilós kiadása«, majd pontosított: »145 kilós«. De milyen is volt James Gandolfini? Elmondta ő maga, interjúiból szemezgettünk.” – Egyik kedvenc színészemre, James Gandolfinire emlékeztem.

CampusOnline » LMP: igen. PM, DK: nem! | 2013. június 15.

A PM-re és a DK-ra senki nem szavazott 2010-ben, így nem járhat nekik frakció sem. Ha vállalták a kiszakadást korábbi pártjukból, akkor vállalják az ezzel járó következményeket is.” – LMP-PM-DK, frakcióalapítás, viták. Vélemény.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr235377435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása