benyóblog

Teljesítmény mint prioritás, avagy Nyitottak vagyunk!

2013. július 04. 19:59 - Földi Bence

nyitottakvagyunk_benyoblog.png

Nyitottnak lenni megéri. Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra” – írja a Nyitottak vagyunk! oldalán az Espell, a Google és a Prezi, akik összefogtak, hogy megmutassák: a magyar vállalatok, szervezet és közösségek nem a fent felsorolt tulajdonságok alapján foglalkoztatnak embereket, vagy lépnek velük interakcióba.

Hanem a tettek és a teljesítmény számít. A fentiekkel jómagam is teljes mértékben egyetértek, s bár a Budapest Pride-on nem fogok részt venni, támogatásomat azzal jeleztem, hogy csatlakoztam a Nyitottak vagyunk! kezdeményezéséhez. Így a benyóblog logója is szerepel a fenti oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr235391479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.05. 11:26:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása