benyóblog

Cikkírás politikusoknak, 1. rész

2015. március 22. 20:50 - Földi Bence

Magyarországon főként a baloldalon divat az, hogy a politikusok felcsapnak zsurnalisztáknak. Írnak saját blogokra, a Dinamó Műhely hasábjaira, a Népszavába vagy a Népszabadság Fórum rovatába. Ennek okait most nem járnám körbe, inkább egy konzervatív politikus szösszenetét ajánlanám figyelmükbe.

kepernyofoto_2015-03-22_19_17_35.png

David Cameron, a Konzervatív Párt és a Liberális Demokrata Párt koalíciójának miniszterelnöke egészen zseniális címadással vétette észre magát a Sunday Timesban.

„A Munkáspárt miatt olyan bénák leszünk, mint Franciaország”

– nagyjából így lehetne lefordítani Cameron véleménycikkének cikkét. Ebből három dolgot tanulhat a magyar politikus-újságíró.

  1. Adj olyan címet, amellyel támadhatod a régi jó belpolitikai ellenfeled!
  2. Adj olyan címet, amellyel támadhatod a régi jó külpolitikai ellenfeled!
  3. A legjobb, ha ezt egyszerre teszed!

A baloldal egyébként jó úton halad, igen gyakran pakolja egy címbe egymás után az Orbán, Fidesz, Putyin, Oroszország szavakat. Csak így tovább!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr997292727

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.03.23. 16:26:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása