benyóblog

És az megvan, hogy létezik az angol L. Simon László, ráadásul nő?

2015. február 19. 22:29 - Földi Bence

szel.gif

„Mi történik, ha kifogyunk a megújuló energiából?”

– tette fel az égetően fontos kérdést az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) képviselőjelöltje egy vitán. Victoria Ayling Grimsbyből szeretne alsóházi képviselővé válni a május eleji választáson, de a szavazók nem az eszéért fogják szeretni.

A fentiek azt követően hagyták el Ayling száját, hogy a zöldpárti Vicky Dunn rákérdezett a UKIP egyik szórólapjára, amely azt tette szóvá, hogy az offshore szélenergiával kapcsolatos állásokat csak külföldiekkel töltik fel. Ayling egyébként nyilván azzal védekezett, hogy nem úgy gondolta, nem így értette. Hanem hogy mi lesz akkor, ha elfogynak a megújuló energiával kapcsolatos állami támogatások.

Ayling korábban a Konzervatív Párt színeiben indult, egykor azt is mondta a bevándorlókkal kapcsolatban, hogy vissza kell küldeni őket.


Emlékeznek még L. Simon Lászlóra és a napenergia kérdésére, amely szeptemberben került elő? Szerinte azért nem lehet nap- és szélerőművekre alapozni, mert

„áramra éjszaka is szükség van, valamint akkor is, amikor nem fúj a szél”.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr877190535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása