benyóblog

Központosítva, vagy megyénként?

2013. május 10. 15:01 - Földi Bence

Funded by the European Union.png

Cséfalvay Zoltán szerint önállóan kell uniós forrásokhoz jutnia a megyéknek, Borbély László szerint pedig centralizálni kéne a forráselosztást.

Két vicces, egymásnak ellentmondó MTI-hír péntekről (május 10.):

  • Cséfalvay Zoltán: Önállóan jutnak uniós forrásokhoz a megyék

    • Önálló terület- és településfejlesztési operatív programban különítenek el a megyéknek és a megyei jogú városoknak is meghatározott összegű európai uniós forrásokat, amelyeket saját gazdaságfejlesztési elképzeléseikre költhetnek – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken Nagykanizsán.

  • Borbély László: Centralizálni kell az EU-források lehívását

    • Románia akkor lehet sikeres az EU-források lehívásában, ha központosítja a folyamatot – jelentette ki Borbély László, Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) alelnöke pénteken Nagyszebenben, a szövetség által szervezett gazdasági szemináriumon.

No most akkor központosítsuk az uniós források elosztását, vagy pályázzon mindenki maga? Szabad a gazda!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyo.blog.hu/api/trackback/id/tr515293846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása